Kun uusin Pirkka-lehti tuli, tiesin heti että haluan kokeilla kannessa olevaa kakkua.
Ja tänään päätin sitten pääsiäiskakun leipoa. Oikaisin sen verran, että käytin kaupan valmis suklaakakkupohjaa, mutta muuten noudatin aika tarkasti ohjetta. Tosin ohjeen mukaan appelsiinimarmeladia kuului laittaa kahdelle kakun pohjalle ja itse levitin sitä kaikkiin kolmeen kerrokseen ja liikaahan se maistui. Kostutin myös kakkua vähän liikaa.

Ihan onnistunut kakku kuitenkin ja kiva kokeilla välillä jotain uutta. Tätä voisin tehdä ehdottomasti uudelleenkin, vähemmällä appelsiinimarmeladilla.

Kakun tein vähän pienemmäksi ja kokosin sen halkaisijaltaan 18 cm vuokaan.

 (ohje löytyy pirkan sivuilta, en nyt saa linkitettyä sitä tähän)