Noniin..siis nyt harmittaa. Selailin jo eilen hellapoliisin sivilta hyydytettyjä kakkuja ja päätin tehdä limekakun. Katselin että kaikkea muuta löytyykin jääkapista paitsi limeä. No ostin limet kaupasta ja tänään aamulla rupesin tekemään kakkua. Kaikki onnistui hyvin, kunnes... nyt maistettiin kakkua ja hyi olkoot! Se maistui valkosipulille ja suolaiselle.Eli tämä mestarikokki on ilmeisesti ostanut aikoinaan kaupasta vahingossa valkosipulituorejuustoa. Voi että kyllä harmittaa!! Täsää kuva kuitenkin, ulkonäössä ei mitään vikaa. Onneksi en vienyt kakkua kenellekkään tuliaisiksi.Nyt sitten koko kakku roskiin.Viimeisenä kuva siitä =)
Lisäys jälkeenpäin..entistä oudommaksi menee tämän kakun tarina..kävin ulkona katsomassa roskista ja oli pakko tarkistaa mitä juustoa olin kakkuun laittanut. se oli sittenkin maustamatonta tuorejuustoa..en sitten ymmärrä mitä olen keittiössä säätänyt, mutta se maistui ihan selvästi suolaiselta..siitä valkosipulin mausta en enää voi olla varma.  ??????

Tänään kokeilin myös tehdä suklaaperhosia.  Erittäin hyvät ohjeet perhosten tekoon löytyy Eben sivuilta. Ääriviivoista kannattaa tehdä aika paksuja, sulaa muuten tosi helposti. Kiva koristeluvinkki.
666745.jpg

666747.jpg

666783.jpg