mmmmm ... nam! ehkä vuosi sitten uskaltauduimme mieheni kanssa maistamaan ravintolassa etanoita. Ja siitä lähin ollaankin lähes aina otettu alkupalaksi etanat. Surffailin netissä ja satuin jossain blogissa näkemään ohjeen etanoille ja aloin googletella etanapannuja. Prisma mainosti 4 eurolla etanapannuja ja sain selville, että usein ravintolatkin käyttävät säilyke-etanoita, Niinpä siis Prismaan sekä astia että säilykeosastolle :)
Ostettiin kaksi pannua ja purkki etanoita ja paketti mustapekka juustoa. 
Puolitin vähän etanoita kun olivat niin isoja ja sitten laitoin pannun koloihin etanat ja pilkoin puolikkaan juusoton pannun päälle.. NAM! Nämä olivat niin hyviä...omaan makuuni aavistus liikaa pippuria mutta miehen mielestä täydellisiä. Etanoita oli niin paljon purkissa, että laitoin puolet pakastimeen. Yhdestä 3.50€ purkista saa siis kaksi annosta etanoita, ei paha!

Ohje

1 prk etanoita
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 pkt mustapekka juustoa

Uuniin 250 asteeseen 10 minuutiksi. Tarjoillaan vaalean leivän kanssa.

 

Tässä kamalan pimeät kuvat...ennen uuniin laittoa ja uunista tulleena