Melkoista hiljaiseloa viettänyt tämä blogi viime aikoina...tarkoitus ei ole lopettaa blogin pitoa, mutta kun samoja perusruokia tulee syötyä, niin ei ole ollut inspiraatiota niitä kuvailla...ja jos joskus syödään jotain erikoisempaa niin sitten unohtuu koko valokuvaus.

Eilen olin mukana satakunnan leivonta-/ruokabloggaajien tapaamisessa NakkilassaHard  Cake Café - ravintola/kahvilassa. Vaikka en kovin aktiivinen ruokabloggaaja ole ollutkaan viime aikoina, oli hauska nähdä ihmiset blogien takaa.

Tapaamisessa maisteltiin  neljää erilaista Bikers house kahvilan omistajan leipomaa kakkua...kolmea juustokakkua ja yhtä suklaakakkua. Oli kyllä taidokkasti tehtyjä ja tosi hyvän makuisia. Sitten pelattiin hellapoliisi-peliä ja jutusteltiin niitä näitä. Lisäksi kaikki saivat hienot tuotekassit, joihin oli kerätty sponsorien lahjoittamia ruoka-ja leivontajuttuja...niin ja arvontaakin oli vielä illalla, jossa palkintoina oli lisää leivontajuttuja.

Hienon tilaisuuden olivat siis järjestäneet Papun kakut -blogin Pauliina ja Kirsin keittiössä-blogin Kirsi. Kiitokset teille vielä vaivannäöstä!

Tässä kuva lahjakassin sisällöstä

Santa Marialta  metsäistä maustesekoitusta ja kanalle tarkoitettua maustekastiketta. Apetitilta paita, sakset, paistinlasta, reseptejä ja kynä. Dan Sukkerilta ruokosokerisiirappia. Iloleipurilta tosi hieno minipiirakkavuokasysteemi, kaavin ja pullasuti, Hellapoliisilta kyniä, superhienoja tulitikkuja (mustat tikut ja pinkki sytytyspää) ja lisäksi oli hellapoliisin uusi lautapeli, joka arvottiin tapaamisessa olleiden kesken ja itse voitin hellapoliisin hiirimaton arvonnassa. Dr.Oetkeriltä kakkumoussea ja reseptejä. Sitten vielä savustuspusseja kasviksille ja nyt on pakko myöntää etten ole varma oliko pussit apetitilta vai santa marialta.
Ullan unelmakin oli meitä bloggaajia muistanut, mutta paketti ei ollut ehtinyt ajoissa postiin, joten lahjuksi on siis tulossa vielä lisää :)

Ja jotain pientä olen muistanut kuvata syksyn aikana... puolukkasurvosta ollaan pojan kanssa tehty :)