Pikkuinen poikamme on siirtymässä pikkuhiljaa samoihin ruokiin mitä me vanhemmatkin syömme. Allergioista johtuen peruna korvataan makaroonilla tai riisillä ja muita allergiaa aiheuttavia aineita pyritään välttämään ruuanlaitossa. Tänään päätin tehdä sellaista lasagnea mitä voisimme koko perhe syödä. Mielestäni perus jauhelihalasagnea ei vaan voi tehdä ilman tomaattimurskaa joten tänään tein sitten broilerlasagnen. Ohje on otettu taas Hellapoliisin sivuilta ja itse hieman muokkailin sitä. Alkuperäisen ohjeen löydät täältä

Joko johtui oudosta mausta(mieto tulisuus) tai sitten siitä että pikkuinen on kipeä, mutta tämä ruoka ei kyllä uponnut pojalle, vaikka me vanhemmat tykkäsimmekin. Tosin yritettiin tarjota lopuksi vielä kaupansosetta eikä uponnut sekään.

Oma versioni

500 g maustamatonta broileria, jotka maustoin paistaessa paprikajuheella, currylla, chilillä, pippurilla ja suolalla

1 sipuli

1 dl jauhoja

7 dl vettä

2 porkkanaa suikaleina

300 g parsakaalia pilkottuna

yhteensä 150 g eri tuorejuustojen jämiä

150 g juustoraastetta

lasagnelevyjä

Paista suikaleet ja mausta, lisää jo paistovaiheessa pilkottu sipuli. Lisää jauhot ja osa vedestä sekä kasvikset. Keittele kymmenisen minuuttia ja lisää loppu vesi sekä juustoraaste.

Kokoa lasagne uunikulhoon laittaen vuorotellen kastiketta ja vuorotellen lasagnelevyjä. Päälle kaadoin vielä lorauksen maitoa, kun tuntui, että päällimmäiset levyt jäivät muuten liian kuivaksi.

Paista 200* reilu 30-40 minuuttia