torstai, 13. syyskuu 2007
Jauhelihalasagne pinaattilevyillä
jauhelihakastike
400 g kevyttä jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä (maistui aika voimakkaasti, eli parikin piisaa)
1 prk tomaattimurskaa
mustapippuria
jauhelihamaustetta
suolaa
hiukan öljyä
puolisen desiä vettä
juustokastike
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
100 g juustoa
mustapippuria
suolaa
Ruskista jauheliha ja sipuli ja lisää muut aineet. Anna hautua kymmenisen minuuttia
Sulata juustokastiketta varten voi kattilassa ja lisää jauhot, anna kiehua hetki. Lisää maitoa vähän kerrallaan ja sekoita jauhot hyvin maidon sekaan. Lisää juusto ja mausteet ja anna kiehahtaa hetken, niin että seos paksunee.
Lado vuokaan vuorotellen jauhelihakastiketta, lasagnelevyjä sekä juustokastiketta. Laitoin jokatoiseen kerrokseen tavallisia levyjä ja toisen pinaattilevyjä.
Kommentit