perjantai, 27. huhtikuu 2007
Pekoni-broilerilasagne
Tällaista arkiruokaa tänään. Käytin tähän kanapastakastikkeen jämät. Pekoni ei pahemmin maistunut ruuassa, mutta ihan hyvää tästä kuitenkin tuli.
500-600 g broilerin fileesuikaleita
140 g pekonia
lasagnelevyjä
juustokastike
4 rkl voita
desi jauhoja
1 l maitoa
2 dl juustoraastetta
mustapippuria
(suolaa)
Paista kanasuikaleet ja pekoni öljytyllä pannulla.(Paistoin molemmat erikseen)
Sulata juustokastiketta varten voi kattilassa, lisää joukkoon jauho ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää maito vähitellen ja sekoita hyvin. Lisää kiehuvaan maitoon juustoraaste ja anna sulaa. Lado voideltuun vuokaan vuorotellen juustokastiketta, kanaa ja pekonia. Kaada päälle vielä lopuksi juustokastiketta ja ripottele hieman juustoraastetta.
Kommentit