perjantai, 16. maaliskuu 2007
Juustopersilja-lihamureke
700 g sikanauta jauhelihaa (rasvaa 15%)
2 dl vettä
1/2 dl kermaa
1,5- 2 dl korppujauhoja
1,5 tl suolaa
valkopippuria
jauhelihamaustetta
3 munaa
väliin
1,5-2 dl juustoraastetta
1 dl persiljaa (käytin kuivattua)
(oreganoa)
Sekoita nesteet ja korppujaho yhteen, anna turvota hetki. Lisää mausteet, munat ja jauheliha, sekoita hyvin. Anna taikinan vetäytyä hetki. Muotoile leivinpaperin päälle käsin suorakaiteen muotoinen, noin 1cm paksu levy. Ripottele päälle juustoraaste sekä persiljasilppu. (Laitoin myös oreganoa, mutta se ei kyllä oikeen sopinut tähän ruokaan, kannattaa jättää pois) Kääri leivinpaperin avulla levy rullalle, ja siirrä vuokaan. Paista 225* noin 20-30 minuuttia
Kommentit