Poika söi yhtenä päivänä purkkiruokaa ja siitä se ajatus sitten lähti...Juustoinen lohiparsakaalipasta on ollut yksi niistä purkkiruuista mikä on tuntunut uppoavan hyvin poikaseen. Ja tuollaista kalaruokaa meillä ei olekkaan ikinä ennen tehty.

Paistoin lohesta isoja paloja ja vasta paistamisen jälkeen pilkoin ne pienemmäksi. Keitin tagliatelle pastan ja kalojen joukkoon kaadoin purkillisen juustoista ruokakermaa sekä parsakaalia. Lopuksi kaikki sekaisin ja hetken haudutus, hyvää oli!

Noita maustettuja ruokakermoja en ole ikinä harrastanut, mutta kun kaupassa niitä oli 2 purkkia eurolla, niin mukaan lähti pippurinen  ja juustoinen kerma. Ja kotona vasta tutkailin ainesosaluetteloa.. E sitä ja E tätä...paaljon lisäaineita kuten arvelinkin...

Mukavan pimeä illalla otettu kuva :(