Sunnuntaiaamun kiireettömyydessä keittelin koko perheelle riisipuuroa, marjakiisseliä ja jälkkäriksi leivoin joulutorttuja.
Mukavan (pikku)jouluinen tuoksu :)

 

 

Ja perjantaina illalla meillä herkuteltiin etanoilla ja hyvällä sisäfilepihvillä. Tosin näin raskaana ollessa kun pihvin joutuu paistamaan kypsäksi asti, on puolet nautinnosta jo kateissa. Sellainen ,mukavan punertava medium on vaan NIIn paljon mehukkaampaa ja pehmeämpää. Siinä herkutellessa unohtui kokonaan pihviannoksen kuvaaminen, joten tässä nyt vain kuvaa alkupaloista.

Etanat 2:lle

1 prk etanoita (meillä aina tapana pakastaa purkista puolet, kun kahdestaan syödään)
1 pkt pikkusisko valkosipulijuustoa
1/5 osa pakettia mustapekka pippurijuustoa
1 rkl persiljaa
ripaus suolaa

Laita etanat etanapannun koloihin ja lohko juustot päälle. Paista 220* n 10 minuuttia, niin kauan että pinta ruskistuu.

Toisinaan teen niin, että laitan pelkkää mustapekka juustoa ja puristan pari kynttä valkosipulia etanoiden päälle. Tuo mustapekkajuusto on kuitenkin niin pippurista, että miedompaan makuun tuo pikkusisko juusto on hyvä vaihtoehto ja siinähän on jo valmiina valkosipulin maku!