Teki mieli jotain iltapalaa, jotain vähän erilaista. En tiedä mistä tuli yhtäkkiä mieleeni tonnikalapihvi, mutta tuli kuitenkin ja päätin kokeilla. Meillä syödään tonnikalaa ihan supervähän, mutta yksi purkki sattui kaapissa olemaan. Tein tonnikalapihveistä ruishampparit, joiden välistä löytyi siivu juustoa, kurkkua, salaattia, majoneesia ja paistettua sipulia, sekä tietysti pihvi.

Ihan ok:n makuista, mutta ehkei toiste tule tehtyä. Tonnikala vaan ei oikein ole minun juttu...tai noh, tuoretta en ole ikinä päässyt maistamaan.

Googlettelin ohjeita ja sovelsin niistä omani.

1 dl ruokakermaa

1/2 dl korppujauhoja

1 muna

1 prk tonnikalaa

puolikas sipuli silputtuna

tilliä, suolaa ja pippuria

Turvotin korppujauhoja hetken ja lisäsin muut aineet. Otin lusikalla kolme kekoa paistinpannulle jossa tirisi voi ja litistin keot pihveiksi. Paistoin hetken, käänsin ja paistoin vielä hetken..