torstai, 13. syyskuu 2007
40 000 kävijää ylittynyt!!!!!!!!
Ohje on suoraan Fazerin Ögon Bak&Dessert suklaalevyn kääreestä
200 g tummaa suklaata (Ögon Bak&Dessert)
200 g voita
4 munaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sula suklaa vaahdon joukkoon. Lisää jauhot ja leivinjauhe myös vaahtoon ja sekoita varovasti. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (halkaisija 25 cm) Paista uunin keksitasolla n.12 minuuttia.
Pidin yli 15 minuuttia uunissa ja silti jäi mielestäni liian taikinaiseksi. Taikina ihan valui kun kakkua leikkasi.. En sitten tiedä millaista kuuluisi olla, mutta vähän kypsemmästä olisin pitänyt..
Vadelmien kanssa kuitenkin ihan hyvää..
Kommentit