40 000 kävijän raja on ylittynyt!! Tuhannesti kiitos taas kaikille sivuillani vieraileville ja erityiskiitos kommentin jättäneille. Tässä teille kiitoksena virtuaalinen kakkutarjoilu, mutakakkua olkaapa hyvä!!

899898.jpg

Ohje on suoraan Fazerin Ögon Bak&Dessert suklaalevyn kääreestä

200 g tummaa suklaata (Ögon Bak&Dessert)
200 g voita
4 munaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sula suklaa vaahdon joukkoon. Lisää jauhot ja leivinjauhe myös vaahtoon ja sekoita varovasti. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (halkaisija 25 cm) Paista uunin keksitasolla n.12 minuuttia.

Pidin yli 15 minuuttia uunissa ja silti jäi mielestäni liian taikinaiseksi. Taikina ihan valui kun kakkua leikkasi.. En sitten tiedä millaista kuuluisi olla, mutta vähän kypsemmästä olisin pitänyt..
Vadelmien kanssa kuitenkin ihan hyvää..