Hellapoliisin sivuilta etsiskelin vinkkiä kanan valmistukseen. Löysin tällaisen ohjeen. Tein pihvit vähän soveltaen, koska ranskankermaa ei jääkaapissa ollut.
Hyvää oli, mukavaa vaihtelua ainaiselle curry tai hunajamarinadille. Seuraavalla kerralla ajattelin kokeilla samalla marinadilla, mutta uunissa esim. kermassa hauduttaen.
778314.jpg

778321.jpg
tässä oma ohjeeni
4 kpl broilerin maustamattomia fileepihvejä
1/2 prk kermaviiliä
3 rkl maustamatonta jugurttia
4 valkosipulinkynttä
1/2 dl persiljaa silputtuna
vähän suolaa

Sekoita marinadin ainekset yhteen ja levitä paksu kerros kaikkien pihvien päälle. Annan maustua jääkaapissa muutama tunti. Ota puolta tuntia ennen paistoa pihvit huoneen lämpöön. Paneroi pihvit (vehnäjauho-kananmuna- maustettu korppujauho). Paista miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.

Perunavuoka
500 g perunasipuli-sekoitusta
1/3 pakettia koskenlaskijajuustoa makuna paprika
suolaa
2 prk kevyttä ruokakermaa

Laita perunasekoitusta vuokaan kerroksittain ja laita väliin aina juustonokareita ja hieman suolaa. Kaada lopuksi päälle kerma. Paista 200* tunnin verran.