Noniin, nyt on uutta keittiön punaista paholaista testattu, eli tänään saamaani pizza prontoa!
Pitsojen pohjista tuli ihanan rapeita, juuri sellaisia kuin pizzerioissa, rapeita ja hyviä..Ja se rapeus kesti ihan koko syömisen ajan.On kyllä ihan erilainen pohja kuin kotiuunissa pellillä tehdyssä pitsassa. Sen opein heti ekan pitsan paistettua, että täytteitä ei saa laittaa ihan reunoille asti, nimittäin ne palaa sitten heti kiinni kivitasoon..no toinen ja kolmas pitsa sujuikin jo paremmin. Muuten laitteen käyttö on helppoa. Tätä käytetään meillä vallan jatkossa pitsan teossa!!!Tälläinen kone nyt vaan joka keittiiöön!

Pohjana käytin Pastanjauhantaa-blogista löytämääni ohjetta
Täytteinä oli tomaattimurskaa, suolalla, oreganolla, basilikalla ja öljyllä maustettuna, kinkkua, ananasta ja mozzarella-raastetta.
746730.jpg