sunnuntai, 17. kesäkuu 2007
Kinkkulasagne
300 g savun makuisia kinkkusuikaleita
100 g pekonia
1 sipuli
lasagnelevyjä
juustokastike
4 rkl voita
vajaa desi jauhoja
litra maitoa
2 dl juustoraastetta
mustapippuria
paprikamaustetta
(ei suolaa pekonista, juustosta ja kinkusta tulee riittävästi)
Paista pekoni pannulla ja leikkaa pieniksi suikaleiksi. Kuullota sipulit pekonista pannulle jääneestä rasvassa.
Sulata juustokastiketta varten rasva pannulla ja lisää sekaan jauhot, anna kiehahtaa. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita hyvin ettei jää jauhopaakkuja. Lisää juustoraaste ja mausteet.
Lado vuokaan vuorotellen juustokastiketta lasagnelevyjä sekä kinkkupekoni-seosta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kommentit