maanantai, 14. toukokuu 2007
Cannellonit
Jauhelihatäyte
500 g naudan jauhelihaa
2 sipulia (en laittanut koska ei ollut)
3-4 valkosipulinkynttä
1 raastettu porkkana
2-3 dl vettä
suolaa
1/2 tl valkopippuria
basilikaa
oreganoa
2 rkl salsakasiketta
100 g juustoraastetta
Päälle 1. vaihtoehto
2 1/2 dl ruokakermaa
1 tlk tomaattimurskaa
100 g juustoraastetta
Päälle 2. vaihtoehto
3 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja
100 g juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipulit, mausteet sekä porkkanaraaste. Lisää joukkoon juusto sekä vesi. Hauduta kastiketta hetki. Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä, pikkulusikan ja veitsen avulla.
Lado täytetyt putket laakeaan vuokaan, niin että putkia on vain yksi kerros. Kaada päälle kerma ja tomaattimurska ja ripottele pinnalle juustoraaste.
Tein puolet cannelloneista ilman tomaattimurskaa, koska olen sille allerginen. Jos jätät tomaattimurskan pois, niin käännä putket puolessa välissä, ettei pinta kuivu ja jää kypsymättä. Paista 225* 25 minuuttia
Kommentit