Löysin juustokakun ohjeen marien sivuilta..mutta muuntelin sitä itselle mieluisaksi.. Oli muuten ensimmäinen tekemäni juustokakku ja sen verran hyvää oli, että varmasti teen uudelleenkin.
522671.jpg

Pohja
200 g digestive keksejä
75 g voita tai margariinia

Täyte
4 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl kiehuvaa vettä
vajaa desi sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 1/2 rkl sitruunamehua
2 1/2 dl flora vanillaa

Kuorrute
1 prk mangososetta (lastenruoka)
2 liivatetta
2 rkl vettä

Murenna pohjaa varten keksit ja nypi joukkoon rasva. Laita irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle leivinpaperi ja painele pohjalle keksivoi-taikina. Anna pohjan jähmettyä kylmässä hetki.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Sekoita sokerit ja sitruunamehu tuorejuuston joukkoon. Laita liivatteet kiehuvaan veteen (2rkl) ja lisää sulanut liivate tuorejuustoon ohuena nauhana, sekoita hyvin. Vatkaa vaniljavaahto löysähköksi vaahdoksi ja sekoita varovasti tuorejuuston joukkoon. Lisää täyte  keksipohjan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai mielellään yön yli. 
Lisää kuorrutetta varten  liotettu ja sulatettu liivate mangon joukkoon, levitä kakun päälle.