Alkuperäinen ohje Marien sekasoppa- sivuilta, tässä oma versioni
20 kpl
4 munaa
1,5 dl fariinisokeria
1,5 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3/4 dl tummaa kaakojauhetta
2 1/2 tl leivinjauhetta
150 g margariinia sulatettuna
410 g säilykepurkki päärynöitä
1 dl päärynätölkin mehua
60 g tummaa suklaata
60 g valkosuklaata

Leikkaa säilykepäärynät pieniksi kuutioiksi, ota talteen liemi. Rouhi suklaat ja sulata rasva.

Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen yhteen sekoitetut kuivat aineet, mehu sekä sulatettu rasva. Kääntele varovasti sekaisin. Lisää joukkoon päärynäkuutiot sekä suklaat. Kääntele taikina erittäin varovasti sekaisin. Lusikoi taikina muffinssivuokiin, melkein täyteen. Kauniimpia muffinsseja saat, kun laitat paperiset muffinssivuoat silikoni- tai peltiseen muffinssivuokaan.
Paista 200* 15-20 minuuttia.
414979.jpg