sunnuntai, 4. maaliskuu 2007
Keväiset sitruunamuffinssit (9 isoa)
Taikina
2 munaa
2 dl sokeria
100 g sulatettua margariinia
2 dl kevytkermaa(käytin ruokakermaa)
4 1/2 dl vehnäjauhoja (laitoin 4 dl)
2 tl leivinjauhetta
Täyte
1 prk valion sitruunarahkaa
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sulatettu margariini-kermaseos vuorotellen sekoitettujen kuivien aineiden kanssa. Nostele taikina varovasti sekaisin. Jaa puolet taikinasta muffinssivuokiin. Lusikoi sitruunarahka nokareina jokaiseen muffarivuokaan. Lisää loppu taikinasta vielä rahkan päälle.
Paista 200* 15-17 minuuttia.
Nami mitä muffinsseja, nämä todella muistuttavat niitä kaupan valmiita Pågen sitruunamuffinsseja, sitruunan maku on ehkä vähän voimakkaampi. Kannattaa laittaa paljon rahkaa väliin, itse onnistuin kuluttamaan vain puolet rahkapurkista, mutta kannattaa kyllä laittaa kaikki!
Kommentit