4 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
400 g porkkanaa
200 g margariinia

Kuorrutus
200 g maustamatonta tuorejuustoa
250 g maitorahkaa
3 dl tomusokeria
2 rkl omenamehua

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sulata margariini ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon vuorotellen kuivat aineet, margariini ja raaste.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista 200* n. 40 minuuttia. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Sekoita täytteen aineet, lisää mehu kuitenkin vasta lopussa, jos täyte on kovin paksua. Leikkaa kakku kahtia, levitä puolet täytteestä kakun väliin ja puolet päälle.
366149.jpg
366158.jpg